2090fc7a-556a-5597-b123-104cc7111df8
"SUPERB har försett oss med en vacker plattform och service utav denna värld. Det eleganta och enkla bemötande ger våra gäster en fantastisk start i vår upplevelse hos ICHI. Vi älskar att jobba med service och människor på ICHI och det visar verkligen att SUPERB gör detsamma!"
Ichi Stockholm Restaurant
mh

“Our restaurant is driven by innovation, passion and the uncompromising will to give our guests the best. This can only be achieved by using providers as SUPERB.”

imageedit_2_3568753823
"Vi är otroligt nöjda med vår byte till SUPERB och deras GXM plattform. Våra förväntningar var höga, men de möttes snabbt. Vi strävar efter att ge våra gäster en upplevelse - som börjar när gästerna bokar bord. Äntligen kan vi ge våra gäster en kvalitetsreservation."
909fe591-20eb-5560-b4fa-16e56e641ca4
"Förutom att GXM fungerar bra på restaurangerna så är SUPERB väldigt flexibelt och hjälper oss med våra önskemål. Förståelsen för att lösa saker snabbt och enkelt är något vi värdesätter mycket."
Aloë
"Vi letade efter ett tillförlitligt system för att hantera våra reservationer och reducera no-shows. SUPERB är otvetydigt dedikerad för att ge den bästa gästupplevelse för våra gäster och förser oss med en plattform som är modern och användarvänlig. Dessutom ligger SUPERB's support på samma nivå som vi gillar att ge service till våra gäster."
taller-02

"SUPERB is the first introduction to the restaurant. They understand how a restaurants works and what the guest wants. GXM simply makes our life easier and that’s all you want in this busy industry."

EXPERIENCE MATTERS

En community för världens bästa restauranger som strävar att sätta gästupplevelse först