Sanchez_logo_web
"Vores samarbejde med SUPERB er en unik, behagelig oplevelse. Deres support er altid til rådighed, kun få minutter væk. SUPERB er altid åben for at dele viden og acceptere konstruktive forslag. Dette er for mig gode egenskaber, som jeg nyder godt af at arbejde med."
Restaurant Sanchez Copenhagen Rosio Sanchez
mh

"Vores restaurant er drevet af innovation, lidenskab og den kompromisløse vilje til at give vores gæster det bedste. Dette kan kun opnås gennem brugen af SUPERB."

Amass
"GXM gør det muligt for os at tilpasse platformen til vores specifikke behov. SUPERB's personlige tilgang og vilje til at foretage ændringer er et godt match for vores restaurant."
Amass Restaurant Copenhagen Matt Orlando
Paustian
"Vi har valgt at anvende GXM til at håndtere vores reservationer og gæster af flere årsager. Først og fremmest er det brugervenligt både for gæsten, men også for personalet der skal håndtere systemet. Derudover er SUPERB grafisk og visuelt mere indbydende og personligt end andre løsninger.
taller-02

"SUPERB er den første introduktion til restauranten. De forstår hvordan en restaurant fungerer, og hvad gæsten ønsker. GXM gør vores liv lettere, og det er alt hvad du ønsker i denne travle industri."

EXPERIENCE MATTERS

Et fælleskab for de bedste restauranter i verden, som alle ønsker at give en personlig gæsteoplevelse.